Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

A Wellness Hotel Chopok**** egyik erőssége fekvésében rejlik. Az Alacsony-Tátrában található Déményfalvi-völgy az egyik legexkluzívabb hely, amelyet Szlovákia kínál.

Szlovákia második legmagasabb és egyben a legterjedelmesebb hegysége is, mely a Tátrai Nemzeti Park Alacsony Tátrát alkotja (NAPANT) az Alacsony Tátra. 

Az idelátogatók részére egyedülálló látványt nyújtanak az Alacsony Tátra legmagasabb csúcsai, melyek a Ďumbier (2043 m), Chopok (2024 m), Dereše (2004 m), Chabenec (1955 m) és a Kráľova hoľa (1948 m) a hegységre és a völgyekre egyaránt. Már évtizedek óta Szlovákia leglátogatottabb hegysége az Alacsony Tátra, köszönhető ez a természeti szépségeinek, mely a régió turizmusának felvirágzását eredményezte. Az elmúlt években számtalan építménnyel bővült – szállások minden kategóriában, aqua parkok, sportpályák, adrenalín növelő attrakciók, TOP sí és turista központok új ülőkék és felvonók.

Itt találhatók Szlovákia legjelentősebb turista és sí központjai. Demény falvi völgy legismertebb központja az Alacsony Tátra hegység északi részén helyezkedő Jasná Alacsony Tátra . A déli oldalon a leglátogatottabb helyek a Tále, Srdiečko, Kosodrevina Bystrá völgyben és az üdülőfalu Mýto pod Ďumbierom. A hegység középső részében helyezkedik Čertovica síközpont továbbá az Alacsony Tátra nyugati részében található a közkedvelt turista és sí központ Donovaly.

A sí lesiklást és a sífutást kedvelőinek a tökéletes téli üdülést Szlovákiában, az Alacsony Tátrában modern infrastruktúrával felszerelt és különböző környékbéli attrakciókkal gazdagítva a síelést az Alacsony Tátra sí központjai biztosítják. Az Alacsony Tátra sí központjaiban található pályákon a síelés tökéletes kikapcsolódást nyújt e téli sport kedvelőinek.

Az Alacsony Tátra hegyvonulatai, a közel ezer km hosszú jelzett turista útvonalakon a turista tevékenységek mellett,Szlovákia legkiválóbb sí központjaiban a síelés mellett, fürdőzési lehetőségeket kínálnak (Liptovská Mara, Liptovský Ján, Bešeňová, Krpáčovo, Liptovský Ján, Tále, Aqupark Tatralandia) továbbá barlang látogatásokat ( Demény falvi jégbarlang, Važeci barlang, Demény falvi Szabadság barlang, Bystrianska barlang, Holt denevérek barlangja).

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező