Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Szállodai étterem

Részlegeinek nyitvatartása: 12:00 – 21:00
Reggeli: 07:00 – 10:00
Vacsora: 18:00 – 21:00

 Szállodai étterem, Jasna Chopok

A szállodai vendégek részére az étkezési ajánlat a félpanziós ellátás – reggeli és vacsora.

A reggeli étkezés büfé reggeli formában meleg ételek, felvágottak, egészséges kenők, cereál termékek, joghurtok, friss gyümölcsök és zöldségek, frissen facsart gyümölcs és zöldség levek, teák széles kínálatával.

A vendégek körében közkedvelt 5 fogásos vacsora egyénileg választott zöldséges salátából, egy felszolgált előételből, levesből és főételből (a vendég 5 főétel közül választhat), desszertből, valamint sajt- és gyümölcsválasztékból áll. A vacsoramenü friss halból, baromfiból készült ételeket, tésztaféléket, vegetáriánus specialitásokat és grillételeket tartalmaz.

Gyermek vendégeink részére naponta speciális vacsora menü készül.

A´la carte kínálatban a szlovák konyha ételei és a nemzetközi konyha különlegességei, valamint wellness saláták és a közkedvelt gyermek desszertek találhatók.

Ajánlja a szálloda éttermében, hogy csatlakozzon a társadalmi ruhát. Kérjük a kedves vendégeinket, hogy szíveskedjenek betartani az alábbiakat: a vacsorán társaságba illő öltözékben jelenjenek meg (az urak: hosszú nadrág, zárt lábbeli, a hölgyek: ruha, hosszú nadrág, társaságba illő lábbeli).

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező