Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Az alacsony-tátrai Wellness Hotel Chopok **** a legjobb wellness és relaxációs szolgáltatásokat nyújtó családbarát szállodák közé tartozik Szlovákiában. Kényelem, relaxálás és számtalan szabadidős tevékenység. Ezek a Jasná Alacsony-Tátra szlovák üdülőközpontban fekvő Wellness Hotel Chopok**** „tulajdonságai“, amelyekből nagyon sokat kínálunk vendégeinknek.

Éppen ezek jóvoltából szerezte meg szállodánk a négycsillagos szlovákiai wellness és relaxációs szolgáltatásokat kínáló szállodák közül az első helyet.

 • "Csajos kiruccanás" wellness csomag
  "Csajos kiruccanás" wellness csomag

  Kedves hölgyek, válasszák a wellness üdülés nők számára csomagot – relaxáljanak indiai fejmasszázzsal, élvezzék az ízletes és egészséges ételeket, valamint a szaunavilág nyújtotta pihenést. Mindez a csodálatos alacsony-tátrai környezetben, a Chopok hegycsúcs alatt várja Önöket.

 • Romantikus üdülés édes kettesben
  Romantikus üdülés édes kettesben

  Töltsenek el egy romantikus wellness hétvégét az Alacsony-Tátrában. Luxus színvonalú szállodai környezet, kiváló szolgáltatások, élménygasztronómia, medence, szaunák, biliárd. 

 • Tisztító terápia
  Tisztító terápia

  Jöjjön el hozzánk pihenni, és kényeztesse magát egy wellness üdüléssel, amelynek célja az egész test harmonizálása. A masszázsok és energiakezelések feloldják az egész testében a feszültséget, és egyensúlyt teremtenek szervezetében.

 • NARANCSBŐRKEZELÉS
  NARANCSBŐRKEZELÉS

  Állítsa helyre egészségét egy tátrai üdülés során, próbálja ki az egyedülálló narancsbőrkezelés jótékony hatásait, amely feszessé és simává varázsolja bőrét. Ez az intenzív cellulitisz elleni terápia több kezelésből áll, amelyek hatékony segítséget nyújtanak az alakformálásban, a felesleges zsírrétegek elégetésében, és a narancsbőr leküzdésében.

 • MÉREGTELENÍTŐ WELLNESS KÚRA
  MÉREGTELENÍTŐ WELLNESS KÚRA

  Lazítson, szabaduljon meg a fáradtságtól, élvezze a pihenést a különleges tisztítókúra során. A méregtelenítő kúra elősegíti a szervezet tisztulását, nyugtatja az elmét és serkenti a pozitív gondolkodást.

 • Wellness üdülés szeniorok számára
  Wellness üdülés szeniorok számára

  Kényeztesse magát a szeniorok számára szóló relaxáló wellness üdüléssel, ahol korlátlanul élvezheti a wellnesst, a medencét, a szórakoztató biliárd játékot, és ahol ráadásul kulináris élvezetek és főszakácsunk kiváló desszertje várják Önt.

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező