Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Jasná Alacsony-Tátra üdülőközpont

A síeléshez és a snowboardinghoz, nyári hónapokban a túrázáshoz, a legkiválóbb természeti adottságokkal bíró központ JASNÁ Alacsony Tátra, mindez megtalálható a Demänovská dolina község végén.

Tél és síelés az Alacsony-Tátrában

JASNÁ ALACSONY TÁTRA Szlovákiában a legnagyobb központok egyike. Az Alacsony Tátra hegységben helyezkedik el a Chopok csúcs északi és déli lejtőin 900-2 024 m magason a tenger szint felett.

Jasná Alacsony Tátra központot téli hónapokban síelés céljából üzemeltetik a Chopok csúcs északi és déli lejtőin több mint 49 km hosszú jól karbantartott lesikló pályákon óránkénti több mint 30 ezer főnyi befogadóképességgel.

Jasnán a síelés nagyon keresett és főképp kedvelt a síelők körében, mivel (2007 óta) a Chopok Észak és Chopok Dél központokat összekapcsolták. A minőségi mesterséges hó kialakításhoz szükséges rendszer az év 5 hónapjában garantálja a síelést. A síelési szezon rendszerint december elejétől április végéig tart.

Sokak számára vált a kedvenccé a síelés Jasná Alacsony Tátra központban. Ez leginkább köszönhető a különböző nehézségi fokozatú kiválóan karbantartott sípályáinak. Ezek megfelelő feltételeket biztosítanak a skialpinistáknak, freeridehoz, sífutáshoz. A síelésen kívül sok szórakozási lehetőség kínálkozik mint például az esti szánkázás, korcsolyázás vagy a nem mindennapi aktivitások közül skifox, snowscoot, snowbike, kitewing vagy a paragliding.

JASNÁ Alacsony Tátra TOP központ, köszönhetően az alábbi felszereltségének:

  • MAXiLand – gyermek sí iskola
  • Tatry Motion – resort síoktatás és snowboard iskola
  • Sí kölcsönzés
  • Modern vendéglátás közvetlen a sípályán
  • Snowpark freestyl (szabadstílust) kedvelőknek
  • Szerviz
  • Megőrzők
  • Sport boltok

Nyár és túrázás Jasnán, az Alacsony-Tátrában

A nyári hónapokban JASNÁ Alacsony Tátra központ gyakori úti cél a turisták körében köszönhetően az Alacsony Tátra gyönyörű természeti szépségeinek turisztikai lehetőségeinek és adrenalín növelő aktivitási lehetőségeinek.

Néhány a felvonók közül a nyári hónapokban is üzemel. Hat üléses felvonóval felmehetnek a Záhradky (1 028 m magas tengerszint felett) központból a Rovná hoľára ( 1 491 m magas tengerszint felett.) és onnan tovább kétüléses felvonóval a Chopok Úboč (1 843 m magas tengerszint felett.) állomásra. Kellemes sétával innen eljuthatnak egészen a Chopok csúcsra (2 024 m magas tengerszint felett.).

Jasná nyári időszakban különösen látogatott ez köszönhető az egyedülálló Bike Parknak, Piroska mesés-tanösvénynek, továbbá Szlovákiában a legmagasabb ponton található múzeumoknak – Természeti múzeum és a felvonók tiszteletére létesített minimúzeum.

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező