Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Családi és gyermekek

Tegye boldoggá a gyerekeket, és a szülők is boldogok lesznek. Ez a mottónk, és a Wellness Hotel Chopok**** olyan figyelmet szentel a gyerekeknek, amilyet megérdemelnek. Tehát kivételes figyelemben részesítjük őket.

A gyermekekkel érkező családok szívesen látott vendégeink.

Prioritásunk, kiemelt gondoskodással és maximális odafigyeléssel mindent megtenni kis vendégeink elégedettségéért. A gyermekek elégedettsége jelenti a szülők elégedettségét is egyben.

A családbarát Wellness szálloda nagyon gyorsan, kis idő alatt megtalálta az ügyfélkörét köszönhetően a rendelkezésre álló minőségi és gazdag gyermek felszerelések és szolgáltatások biztosításával. (gyermek felügyelet, animációs programok). A Wellness Hotel Chopok **** szálloda a gyermekes családok körében ezért is nagyon közkedvelt és keresett szálloda Jasnán.

Az Anya Központok Szövetsége odaítélte a "GYERMEK ÉS CSALÁDBARÁT EGYSÉG "tanúsítványt, ez is bizonyítja, hogy a szállodában a gyermekes családok igazán szívesen látott vendégek.

Különösen nagy népszerűségnek örvendenek a gyermek animációs programok, mint a gyermekek, mint a szülők körében.

A Wellness Hotel CHOPOK ****szálloda kínálatából nem hiányoznak a CSALÁDI ÜDÜLÉSEK.

Felejthetetlen élmény lehet Önöknek az üdülés Szlovákiában. Ehhez elég kiválasztani a megfelelő szállodát, és az üdülést a Tátrában, melyetélvezhet az egész család.

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező