Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Chopok Nízke Tatry

Chopok csúcs (2 024 m magas tengerszint felett.) az Alacsony Tátra hegység részeként két központra van felosztva a CHOPOK ÉSZAK és a CHOPOK DÉL központra. 

CHOPOK ÉSZAK

CHOPOK ÉSZAK központ (900 – 2 024 m magas tengerszint felett.) északi lejtőivel a Jasná Alacsony Tátra, nevezetes sí és turista központ. A síelés Jasná központban megörvendezteti úgy a kezdőket, mint a tapasztalt síelőket ehhez nagyban a rendezett jól karbantartott pályák járulnak hozzá. Chopok Észak földrajzilag Liptovský Mikuláš várostól délre helyezkedik el a Demänovská Dolina község végén.

Chopok Észak három kisebb központra tagolódik (ZÁHRADKY 900 – 2 004 m magas tengerszint felett, BIELA PÚŤ 1 117 – 2 004 m magas tengerszint felett, LÚČKY magas tengerszint felett), melyek függővasutakkal és felvonókkal vannak össze kötve.

CHOPOK DÉL

CHOPOK DÉL központot a Chopok csúcs déli lejtői alkotják, Horehronie régióban, Bystrá dolina község hivatalos nyilvántartásában bejegyezve 22 km távolságra Brezno várostól. Chopok Dél széles síkságait legfőképp a freeride szerelmesei keresik nagy előszeretettel.

A Chopok Dél központ 10 km hosszú jelzett és karbantartott pályán 2 freeride övezetben biztosítja a síelési lehetőségeket.

Chopok Dél 1 080 – 2 024 méter magasan a tengerszint felett helyezkedik el és a tengerszint feletti magassága szerint 2 központra tagolódik ezek a SRDIEČKO (1080 - 1494 m magas a tengerszint felett) és a KOSODREVINA (1494 - 2004 m magas tengerszint felett).

    Vaša rezervácia

    Kapcsolattartásra vonatkozó információk
    Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező