Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Játék célját szolgáló területek és helyiségek

„CHOPÍK GYERMEKVILÁGA“ játszósarok

A „Chopík gyermekvilága“ nevet viselő új játszósarok gyermekvendégeink paradicsoma. A 60 m2 területen hancúrozhatnak a gyerekek a golyós medencében, játszhatnak a plüssállatkákkal, építhetnek házikót az építőkockákból, megnézhetik kedvenc filmjüket, és játszhatnak a többi játékkal.

A játszósarok az alkotóműhelyek és a gyermek miniclub népszerű színtere is egyben, ahol tapasztalt animátoraink gondoskodnak a szórakozásról.

A játszósarok a Lobby bár mellett helyezkedik el, így a szülők szívesen megisznak egy csésze kávét a bárban, miközben szemmel tartják a játszósarokban szórakozó gyerekeiket.

LEGO® játszósarok

Legkisebb vendégeink kedvenc és gyakran látogatott helye a speciális 3 LEGO® asztalkákkal felszerelt LEGO® játszósarok, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt próbára tehetik kreativitásukat és fantáziájukat. A LEGO® játszósarok a Lobby bárban található, tehát a „Chopík gyermekvilága“ játszósarok közvetlen közelében.

A LEGO® építőjáték – az évszázad játéka

A fenomenális LEGO® építőjátékot az évszázad játékának nevezik. Az eredeti alapkocka 1949-ben indult világhódító útjára. A nyári szünetben LEGO® építőelemekkel ellátott speciális LEGO® játszósarkot alakítunk ki szállodánkban.

Játékszoba

A gyermekek, de gyakran a felnőttek számára is kellemes szórakozást kínál az élvezetes játékszoba. A játékszoba a Relax bár mellett található, és ha idejüket nem töltik gyerekeikkel a játékszobában, figyelemmel kísérhetik játékukat az üvegfalon keresztül.

Választhatják az AIR HOCKEY (3 asztal), CSOCSÓ (1 asztal), az AUTÓSZIMULÁTOROS játék vagy nyújtotta szórakozást.

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező