Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Játék célját szolgáló területek és helyiségek

„CHOPÍK GYERMEKVILÁGA“ játszósarok

A „Chopík gyermekvilága“ nevet viselő új játszósarok gyermekvendégeink paradicsoma. A 60 m2 területen hancúrozhatnak a gyerekek a golyós medencében, játszhatnak a plüssállatkákkal, építhetnek házikót az építőkockákból, megnézhetik kedvenc filmjüket, és játszhatnak a többi játékkal.

A játszósarok az alkotóműhelyek és a gyermek miniclub népszerű színtere is egyben, ahol tapasztalt animátoraink gondoskodnak a szórakozásról.

A játszósarok a Lobby bár mellett helyezkedik el, így a szülők szívesen megisznak egy csésze kávét a bárban, miközben szemmel tartják a játszósarokban szórakozó gyerekeiket.

LEGO® játszósarok

Legkisebb vendégeink kedvenc és gyakran látogatott helye a speciális 3 LEGO® asztalkákkal felszerelt LEGO® játszósarok, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt próbára tehetik kreativitásukat és fantáziájukat. A LEGO® játszósarok a Lobby bárban található, tehát a „Chopík gyermekvilága“ játszósarok közvetlen közelében.

A LEGO® építőjáték – az évszázad játéka

A fenomenális LEGO® építőjátékot az évszázad játékának nevezik. Az eredeti alapkocka 1949-ben indult világhódító útjára. A nyári szünetben LEGO® építőelemekkel ellátott speciális LEGO® játszósarkot alakítunk ki szállodánkban.

Játékszoba

A gyermekek, de gyakran a felnőttek számára is kellemes szórakozást kínál az élvezetes játékszoba. A játékszoba a Relax bár mellett található, és ha idejüket nem töltik gyerekeikkel a játékszobában, figyelemmel kísérhetik játékukat az üvegfalon keresztül.

Választhatják az AIR HOCKEY (3 asztal), CSOCSÓ (1 asztal), az AUTÓSZIMULÁTOROS játék vagy a PLAYSTATION nyújtotta szórakozást.

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező