Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

A Wellness Hotel Chopok**** kaput nyit a nyugalom és a tökéletes kényelem birodalmába. Élvezze a magas színvonalú természetes relaxációt az Alacsony-Tátrában. 

 

Az alacsony-tátrai Jasná üdülőközpontban található Wellness Hotel Chopok**** szállodában élményekben gazdag időt tölthet el a vendég. 2 medence, 2 szaunavilág, kettős kikapcsolódás. Szállodánk különlegessége abban rejlik, hogy 2 különálló, medencével ellátott szaunavilág várja nálunk a vendégeket: az egyik, a gyermekes családok kényeztetését szolgálja (PLESNIVEC), a másik különálló szaunavilág (PRASLIČKA) pedig a nyugalomra és csendre vágyó felnőtt (16 év feletti) vendégek pihenését szolgálja. 

 

A Wellness Hotel Chopok **** a legjobb négycsillagos szálloda Szlovákiában

Azt a tényt, hogy a Wellness Hotel Chopok **** kiváló szállást és szállodai szolgáltatásokat nyújt az is bizonyítja, hogy a szálloda a TREND TOP szállodák és éttermek szakembereinek rendszeresen magas értékelése, amelyekben a szálloda 2012 óta vezető szerepet játszik a "Szlovákia Trend Top 4 * szállodái" kategóriában.

Szállás a Tátra szívében,minden korosztály részére

Akár a gyönyörű természetben keresik a nyugalmat, vagy ellenkezőleg inkább a hegyekben töltenék aktívan az időt, mindkét esetben ideális hely az üdüléshez Jasná. Wellness hotel Chopok**** szálloda ajánlatai közt találhatók a tágas családi szobák külön hálószobákkal és két fürdő szobával, legfőképp a több generációs családok körében közkedveltek.

Első osztályú szállás Szlovákiában, az Alacsony Tátra Nemzeti Park tövében

A Wellness hotela Chopok **** szálloda ideális elhelyezkedése, az Alacsony Tátra legelején számos nyári valamint téli turisztikai aktivitást már előre meghatározza – kezdődően a jól karbantartott turistaútvonalak mentén történő sétáktól, síeléstől, sífutástól, siklóernyőzéstől, egészen a magashegyi turisztikáig és hegymászásig. Az egész napos sportolás után mindig számíthatnak a szálloda barátságos személyzetére, fényűző és kényelmes szobáira, kiváló konyhára a szlovák és a nemzetközi konyha számos friss alapanyagokból készített étel különlegességeire, kényeztető relaxálásra a wellness központban és az esti szórakozásra - mi egyebet kívánhat az ember szálláshelyén.

Ha szállás Szlovákiában, a Tátrában, akkor a legmegfelelőbb a Wellness Hotel Chopok**** szálloda

Próbálják ki és élvezzék Önök is Szlovákiában, a Tátrában a Wellness Hotela Chopok**** szálloda egyedülálló hangulatát, mint már Önök előtt több ezer elégedett vendég. A neves útikönyv a TripAdvisor® értékelése alapján éppen a Wellness Hotel Chopok**** szálloda, mint legjobb szálláshely került értékelésre nagyban a Liptószentmiklósi térség szállodái közül.

Ha még nem járt a szállodában, ezeken a video felvételeken betekintést nyer a szálloda belterébe és ízelítőt adunk a szálloda hangulatából is.

Örömmel várjuk látogatásukat.

A szállodáról

 

Szállás 

80 szoba (272 ágy - 192 különálló ágy és 80 pótágy)

 

 

Étkezés

Szállodai étterem

Relax Bár

Lobbibár

 

 

Medencék

PLESNIVEC relaxációs medence

PRASLIČKA úszómedence

Gyermekmedence

 

 

Szaunavilágok

PLESNIVEC szaunavilág

PRASLČKA szaunavilág

 

 

Kongresszus

PRASLIČKA kongresszusi központ / 360 fő

PLESNIVEC kongresszusi központ / 150 fő

 

 • Wellness Hotel Chopok ****

  A Jasnán fekvő Wellness Hotel Chopok**** közkedvelt wellness szálloda Szlovákiában, amelyet nagyon megszerettek a gyermekes családok, mivel ideális családbarát szálloda. Rendkívül kedvező körülményeket biztosít kongresszusok és céges rendezvények lebonyolítására is.

 • Dijak

  A TREND TOP éttermek és szállodák 2015 értékelési ranglistáján a WELLNESS HOTEL CHOPOK **** szálloda a következő helyezéseket érte el: Szlovákia Trend Top 4* szállodái kategóriában 1. helyezést.

 • Referenciák hotel vendégei

  Az 5 éves kislányom az első nap végén megállapította, hogy itt minden a gyerekekért van! Igazán gyerekbarát szálloda. Minden megtalálható benne, ami kényelmessé és érdekessé teszi a helyet. A személyzet nagyon készséges, az animátorok pedig zseniálisak! Ajánlani tudom kis- és nagy-gyermekes családoknak.

 • Elégedettségi kérdőív

  Csak Ön tudja nekünk megmondani, hogy teljesítettük-e elvárásait és igényeit, ezért tisztelettel megkérjük, töltse ki a kérdőívet. Észrevételeivel és javaslataival segít nekünk szolgáltatásaink minőségének értékelésében.

 • Kapcsolat

  Wellness Hotel Chopok ****
  Demänovská Dolina 20
  031 01 Liptovský Mikuláš

 • Újdonságok

  Itt  megtalálja a szállodai újdonságokat, főszakácsunk kiváló receptjeit, valamint az aktuális tájékoztatót a Jasná Alacsony-Tátra üdülőközpontban és a Liptó régióban sorra kerülő rendezvényekről.

 • Törzsvendég program

  Kedves Vendégek

  Mivel nagyra értékeljük az Önök látogatását a Wellness Hotel Chopok **** szállodánkban, hálánk jeléül elkészítettük Önöknek a „TÖRZSVENDÉG PROGRAMOT” azoknak a vendégeinknek, akik ismételten látogatnak ide és szívesen veszik igénybe szolgáltatásainkat.

 • Dokumentumok

  1/ ACCOMMODATION AND ADDITIONAL SERVICES AGREEMENT
  2/ COMPLAINT POLICY
  3/ INFORMATION ON PERSONAL DATA PROCESSING (GDPR)

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező