• Halloween 2019

  Halloween 2019

  Jöjjön el, és töltsön el nálunk néhány felejthetetlen pillanatokkal, szórakozással teli napot. Gyermekvendégeink számára ismét gazdag programot állítunk össze – sárkánykészítés és sárkányeregetés, tökfaragás, jelmezkészítés, ezenkívül a közkedvelt minidiszkó CHOPÍKKAL, illetve jelmezes Halloween minidiszkó várja kis vendégeinket.

  A felnőttek részére vízi gimnasztika, illetve esti program (szórakoztató kvízek, sportversenyek) ígér remek szórakozást.

  Bővebben
 • Romantikus üdülés édes kettesben

  Romantikus üdülés édes kettesben

  Töltsenek el egy romantikus wellness hétvégét az Alacsony-Tátrában. Luxus színvonalú szállodai környezet, kiváló szolgáltatások, élménygasztronómia, medence, szaunák, biliárd. 

  Bővebben
 • Karácsony 2019

  Karácsony 2019

  Az év legszebb ünnepét töltse szerettei körében a tátrai természet varázslatos környezetében. Varázslatos Karácsonyt készítünk az Önök részére Chopokon. Meghívjuk Önöket, év utolsó napjait a kellemes hangulatú hegyi szállodában.

   

  SZÁLLODAI SÍBUSZOK INGYENESEK.

  Bővebben
 • Téli családi üdülések 2020

  Téli családi üdülések 2020

  Síeljenek Szlovákia legnagyobb és legmodernebb sí központjában, síeljenek Jasnán.

   

  SZÁLLODAI SÍBUSZOK INGYENESEK.

  Bővebben
 • "Csajos kiruccanás" wellness csomag

  "Csajos kiruccanás" wellness csomag

  Kedves hölgyek, válasszák a wellness üdülés nők számára csomagot – relaxáljanak indiai fejmasszázzsal, élvezzék az ízletes és egészséges ételeket, valamint a szaunavilág nyújtotta pihenést. Mindez a csodálatos alacsony-tátrai környezetben, a Chopok hegycsúcs alatt várja Önöket.

  Bővebben
 • Szilveszter 2019

  Szilveszter 2019

  Meghívjuk Önöket, töltse 2019. év utolsó napjait a kellemes hangulatú hegyi szállodában.  Attraktív szilveszteri programmal, ízletes ételekkel, tombolával, tűzijátékkal és sok más érdekes attrakcióval készülünk és várjuk Önöket.

  SZÁLLODAI SÍBUSZOK INGYENESEK.

  Bővebben
 • Wellness üdülés szeniorok számára

  Wellness üdülés szeniorok számára

  Kényeztesse magát a szeniorok számára szóló relaxáló wellness üdüléssel, ahol korlátlanul élvezheti a wellnesst, a medencét, a szórakoztató biliárd játékot, és ahol ráadásul kulináris élvezetek és főszakácsunk kiváló desszertje várják Önt.

  Bővebben

Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező