• Téli családi üdülések 2018

  Téli családi üdülések 2018

  Síeljenek Szlovákia legnagyobb és legmodernebb sí központjában, síeljenek Jasnán.

   

  SZÁLLODAI SÍBUSZOK INGYENESEK.

  Bővebben
 • Tavaszi síelés 2017

  Tavaszi síelés 2017

  Élvezze a tavaszi síelést Jasnán a Chopok lejtőin. Tiszta kék égbolt, kellemes tavaszi napsütés, szikrázó hó és mindehhez KEDVEZMÉNYES SIBÉRLETEK, INGYENES szállodai síbuszjárat, gazdag animációs program és pihenés a wellness központban. Ezek mind hozzátartoznak a tavaszi síeléshez a Jasná síközpontban a Chopokon.

   

  SZÁLLODAI SÍBUSZOK INGYENESEK.

  Bővebben
 • Romantikus üdülés édes kettesben

  Romantikus üdülés édes kettesben

  Töltsenek el egy romantikus wellness hétvégét az Alacsony-Tátrában. Luxus színvonalú szállodai környezet, kiváló szolgáltatások, élménygasztronómia, medence, szaunák, biliárd. 

  Bővebben
 • Húsvéti 2018

  Húsvéti 2018

  Töltsön Húsvét az Alacsony-Tátrában. Vendégeink részére készítettünk egy érdekes program - például a festészet tojás, ostor szövés, gyártása csipke és érdekes program kicsiknek és nagyoknak.

  Bővebben
 • "Csajos kiruccanás" wellness csomag

  "Csajos kiruccanás" wellness csomag

  Kedves hölgyek, válasszák a wellness üdülés nők számára csomagot – relaxáljanak indiai fejmasszázzsal, élvezzék az ízletes és egészséges ételeket, valamint a szaunavilág nyújtotta pihenést. Mindez a csodálatos alacsony-tátrai környezetben, a Chopok hegycsúcs alatt várja Önöket.

  Bővebben
 • Wellness üdülés szeniorok számára

  Wellness üdülés szeniorok számára

  Kényeztesse magát a szeniorok számára szóló relaxáló wellness üdüléssel, ahol korlátlanul élvezheti a wellnesst, a medencét, a szórakoztató biliárd játékot, és ahol ráadásul kulináris élvezetek és főszakácsunk kiváló desszertje várják Önt.

  Bővebben
 • CSAKRATISZTÍTÁS

  CSAKRATISZTÍTÁS

  Jöjjön el hozzánk pihenni, és kényeztesse magát egy wellness üdüléssel, amelynek célja az egész test harmonizálása. A masszázsok és energiakezelések feloldják az egész testében a feszültséget, és egyensúlyt teremtenek szervezetében.

  Bővebben
 • MÉREGTELENÍTŐ WELLNESS KÚRA

  MÉREGTELENÍTŐ WELLNESS KÚRA

  Lazítson, szabaduljon meg a fáradtságtól, élvezze a pihenést a különleges tisztítókúra során. A méregtelenítő kúra elősegíti a szervezet tisztulását, nyugtatja az elmét és serkenti a pozitív gondolkodást.

  Bővebben

Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező