Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

Wellness Hotel Chopok ****

Jasnán, az Alacsony-Tátrában található Wellness Hotel Chopok**** luxusszálloda kellemes és magas színvonalú szállást nyújt, arculatával és szolgáltatásai kiváló színvonalával pedig kielégíti még a legigényesebb vendégek elvárásait is, akik úgy döntöttek, hogy ellátogatnak az Alacsony-Tátrába, és látni szeretnék a hegység második legmagasabb csúcsát, a Chopokot.

A Jasnán fekvő Wellness Hotel Chopok**** közkedvelt wellness szálloda Szlovákiában, amelyet nagyon megszerettek a gyermekes családok, mivel ideális családbarát szálloda. Rendkívül kedvező körülményeket biztosít kongresszusok és céges rendezvények lebonyolítására is.

Szálloda az Alacsony-Tátra szívében 

NÍZKE TATRY, JASNÁ központ, DEMANOVSKÁ DOLINA község, CHOPOK csúcs és a LIPTOV régió ideális környezetet biztosít, a wellness és relaxációs szolgáltatásokat nyújtó wellness szállodáknak. Az év minden szakában vendégeink által közkedveltek a Wellness üdülések,köszönhető ez a környék természeti szépségeinek és a sportolási lehetőségeket kínáló helyeknek, mint a Demänovská dolina (Deményfalvi völgy), Jasná, Chopok és a Liptov (Liptói) régió. A szálloda vendégeknek a wellness központba a belépés ingyenes. A relaxációs szolgáltatások széles kínálata közt megtalálni a különböző relaxációs és lazító masszázsokat, pakolásokat, tisztító és méregtelenítő kúrákat, továbbá a speciális kúrákat, mint a mézes, csokoládés, kókuszos, indiai.

Családbarát szálloda az Alacsony-Tátrában, Szlovákiában 

A gyermekes családok szívesen látott vendégek a wellness szállodában éppen ezért a szálloda kínálatból nem hiányoznak a családi üdülések.Jasnái szállás kényelmét garantálják a tágas családi szobák külön hálószobával és 2 fürdőszobával, melyet bizonyára nagyra értékelnek a szülők és gyerekek egyaránt. Wellness szállodában a kényelmet és a pihenést felnőttek részére a wellness központ, medence, bowling, billiárdés a fitnesz központ nyújtja. A gyermekek a szórakozást megtalálják a gyermek medencében, játszósarokban, csocsózhatnak, lég hokizhatnakvagy társasjátékozhatnak, de megnézhetik a kedvenc mesefilmjüket is.
Gyermekbarát szolgáltatások és felszerelések mint például: gyermek menü, gyerekszék, gyermek fürdőköpeny, fürdető kád és éjjeli edény, pelenkázó pultok stb. természetesen kellemes és készséges személyzet áll a rendelkezésre a családi üdülés alatt Jasnán a családias hangulatú wellness szállodában, aWellness Hotel Chopok ****szállodában.

A szálloda vonzó fekvése Jasnán, a Déményfalvi-völgyben

A wellness szállodaWellness Hotel Chopok **** , a Chopok északi lejtőjén, a Demänovská dolina községben a vonzó helyszínen Jasnán található, felszereltsége lehetőséget biztosít a konferenciák szervezésére is. Különböző céges rendezvények és találkozók, oktatások, szemináriumok, konferenciák, rendezvények, üzleti tárgyalások kerülnek itt megrendezésre. Ezekre a rendezvényekre a konferencia termek állnak a rendelkezésünkre, a konferencia terem vagy 3 kisterem teljes műszaki felszereléssel.

    Vaša rezervácia

    Kapcsolattartásra vonatkozó információk
    Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező