Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail
 • 2020 év TREND TOP éttermei és szállod

  2020 év TREND TOP éttermei és szállod

  A Wellness Hotel Chopok **** a 2020-as TREND TOP szállodák és éttermek rangsorában ismét a szlovákiai tíz legjobb szálloda közé került.

 • Mi vagyunk az TRAVELERS´ CHOICE NO.1

  Mi vagyunk az TRAVELERS´ CHOICE NO.1

  A világ legnagyobb utazási portálja, a Trip Advisor évente díjazza a legnépszerűbb szállodákat. A Wellness Hotel Chopok **** 2020-ban a Demänovská dolina / Jasná szállodák között a „TRAVELERS´ CHOICE NO.1” kategóriába tartozik.

 • Projekt "LÉPJEN BE GYERMEKÉVEL"

  Projekt "LÉPJEN BE GYERMEKÉVEL"

  Az Anya Központok Unió a „Lépjen be gyermekével” projekt keretén belül a Wellness Hotel Chopok **** szállodát szolgáltatásaival és felszereltségével, mint „Család és gyermekbarát létesítményt” a bárátságosság 5. fokozatára értékelte.

  A „Lépjen be gyermekével” projekt azokat a létesítményeket értékeli, melyek barátságos feltételeket teremtenek a gyermekek és a gyermekes családok részére.

 • TANÚSÍTVÁNY A GLUTÉNMENTES ÉTELEK KÉSZÍTÉSÉNEK OKTATÁSÁRÓL

  TANÚSÍTVÁNY A GLUTÉNMENTES ÉTELEK KÉSZÍTÉSÉNEK OKTATÁSÁRÓL

  A Wellness Hotela Chopok ****szálloda étkeztetési részlegének minden alkalmazottja a lisztérzékenység és a gluténmentes diétás étrend, valamint a gluténmentes ételek készítésének alapelveiről szóló szakmai előadásokon  vettek részt, MUDr. Jarmila Kabátová gasztroenterológus és ifjabb Ing. Jarmila  Kabátová táplálkozási tanácsadó vezetésével. 

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező