Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

FEDEZZE FEL A SZÁLLODAI BRINGÓHINTÓVAL LIPTÓ SZÉPSÉGEIT

Haját fújja a szél és élvezi a gyönyörű kilátást az Alacsony-Tátra csúcsaira, a Liptói-katlanra, a szentmáriai víztározóra (Liptovská Mara). Mindezt megtapasztalhatja, ha kerékpáron fedezi fel Liptó szépségeit. Akár egyedül, vagy csoporttal, avagy az egész családdal kel útra, kiválaszthatja a megfelelő kerékpárútvonalat, és igénybe veheti a szállodai bringóhintót.

Ha már választott a könnyű, közepesen nehéz, avagy nehéz KERÉKPÁRÚTVONALAK közül, a kiválasztott útvonalra elvitetheti magát a bringóhintóval. A szállodának ezt a szolgáltatását a kevésbé tapasztalt kerékpárosok, illetve a gyermekes családok fogják igazán értékelni. A tapasztalt sportolók közvetlenül a szállodából indulhatnak el két keréken, és a praktikus bringóhintón tehetik meg az utat vissza a szállodába.

A kerékpárkölcsönzés természetes szolgáltatás

Akár egyedül, akár a családdal, akár csoporttal szeretne útra kelni, kerékpárkölcsönzőkben megtalálja a megfelelő kerékpárt. A kölcsönzési díj egy órától kezdődően (2,5 €), egy egész napra (10 €), illetve a szállodai tartózkodása teljes idejére.  Igény esetén a gyermekülést (ingyen) biztosítjuk.

Szükség esetén díj ellenében professzionális kerékpáros kísérőt biztosítunk. 

CYKLOVYLETY PRE RODINY S DETMI

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező