Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

MELEG MASSZÁZSKEZELÉSEK

Meleg masszázskezelések

A lávakövek harmonizálják a szervezetet, elvezetik a negatív energiát, megszüntetik az izomfájdalmat, javítják a vérkeringést, elősegítik a méregtelenítést, erős tonizáló hatásuk van. A kövekből felszabaduló hő és a masszázs hatására oldódnak az izmok, javul az anyagcsere és a vérkeringés, enyhül a fájdalom az adott testrészeken, jobban feloldódnak az izomgörcsök, és beindul a szervezet öngyógyító képessége.

Maga a kezelés 40-60 °C-ra felmelegített lávakövek alkalmazásával történik, amelyek közül néhányat a test bizonyos pontjaira helyeznek, a többivel pedig masszírozzák az egész testet. A bőrt először bekenik olajjal, hogy jobban elviselje a forró kövek hatását, amelyek már pillanatokon belül átadják az energiát és a hőt a testnek. A kövek vastartalma magas, színük többnyire sötétszürkétől a feketéig terjed.

A lávakövek belső ereje már a vulkánban kialakul, amelyből a forró anyag a felszínre tör, majd a Föld felszínén kihűl. Így a kövek örök időkre megőrzik a gyógyító energiákat. Mi kerek, sima felületű, különböző nagyságú lávaköveket – vulkanikus eredetű bazaltköveket – használunk, amelyek gyógyítanak, energiát adnak át, és elvezetik a negatív energiát.

A forró lávakövekkel végzett masszázs hideg márványkövek alkalmazásával kombinálható, ez az ún. meleg-hideg masszázs.


 

Gyógynövényes zsákocskákkal végzett masszázs

Ez az ayurvédikus terápia az ősi Indiából származik, és elősegíti a test és lélek ellazulását, javítja a mozgásszervek, a nyirokrendszer működését, oldja a stresszt, megszünteti a fáradtságot, átmelegíti a szervezetet, és biztosítja az egyes szervek megfelelő vérellátását. Az izmok, izomrostok, inak, a csontok, bőr relaxálásának és erősítésének, valamint a test és lélek harmonizálásának egyik formája.

Ez egy relaxáló masszázs, amelyet felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal végeznek. A zsákocskák olyan gyógynövényekkel vannak megtöltve, amelyek csodálatos gyógyító erővel rendelkeznek, védik és erősítik az egészséget, kellemesen felmelegítenek és ellazítanak


 

Meleg olajos masszázs

A meleg gyógyhatású gyógynövényes olajjal végzett masszázs nyugtató és pihentető relaxáló masszázskezelés. Jótékonyan hat az izomgörcsökre, reumára, szexuális gyengeségre, elősegíti az energiaharmonizálást a szervezetben. A pihentető olajos masszázst különösen akkor javasoljuk Önnek, ha testileg vagy lelkileg rendkívül kimerült.

A meleg olajos masszázst meleg olajkeverékkel végzik (hidegen sajtolt bio olajok). Ennél a masszázstípusnál fontos a masszázstechnika, a masszázsolajok összetétele, hatása és természetesen még sok más jellemző. A relaxáló masszázs hosszú simító mozdulatokra épül, amelyeket az izomcsoportok mentén végeznek, miközben nem fejtenek ki erős nyomást. A masszázshoz tiszta, növényi kivonatokkal dúsított szűzolajokat használnak, amelyek felerősítik a masszázs relaxáló hatását, és javítják a bőr minőségét.

Lávaköves masszázs20 min.25,00 €
Lávaköves masszázs50 min.43,00 €
Olajos melegmasszázs25 min.23,00 €
Olajos melegmasszázs50 min.35,00 €

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező