Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

ANTI-CELLULIT LIFTING KEZELÉSEK

Az anticellulit fahéjas lifting kezelést narancsbőr, elhízás, túlsúly esetén és esztétikus alakformálásra alkalmazzák. Ez a fajta masszázs az alsó végtagok, combok, vádlik, ülőizmok és a has gyengéd és puha technikákkal történő átmasszírozására irányul. A nyirokdrenázs szabályait és elveit követi.

A narancsbőr kialakulásának okai az elégtelen vér- és nyirokkeringés, valamint a zsíranyagcsere-zavar. Emiatt a felszíni szövet vér- és tápanyagellátása nem kielégítő, így könnyebben felgyülemlenek benne a méreganyagok.

A kellemes illatú fahéjas pakolás serkenti a nyirokáramlást, és szétroncsolja a zsírsejteket. Ez térfogatcsökkenést eredményez, javul a cellulit, visszerek, elpattogott hajszálerek által sújtott bőr állapota.

A fahéjas kezelés a kozmetikai és a bandázstechnika kombinációján alapul. A speciális fahéjkeverék felvitelét követően a kezelt területeket fóliával fedik be. Így azonos nyomás éri az összes kezelt testrészt.

A kezelés az alsó végtagok, az ülőizmok és a has bőrradírozásából, a 100%-os tisztaságú fahéjas krémmel végzett masszázsból és az érintett területek tekercseléséből áll.

 A kezelés az alsó végtagok, az ülőizmok és a has bőrradírozásából, a 100%-os tisztaságú fahéjas krémmel végzett masszázsból és az érintett területek tekercseléséből áll. 

Fahéjas lifting kezelés45perc30,00 €
Anticelulitídna masáž25,00 €

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező