Foglalás

Arrival date
Departure date

+421 911 611 386 e-mail

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANOKRÓL a +421/911 / 322 596 telefonszámon vagy a marketing@hotelchopok.sk weboldalon.  

ELADÓ A LUXUSKIVITELŰ KVAČANY HEGYI VENDÉGHÁZ

Eladásra kínáljuk a 380 m2 alapterületű, 700 m2-es telken található luxus vendégházat Kvačany (Kvacsán) településen (Liptó, Nyugati-/Alacsony-Tátra, Zuberec közelében). 

 • Ár: 480.000 €
 • Település: Kvačany(Kvacsán), Járás: Liptovský Mikuláš (Liptószentmiklós)
 • Teljes berendezéssel együtt kerül eladásra.
 • Hasznos lakófelület: 380 m2
 • Telekterület: 700 m2
 • Emeletek száma: 1
 • 6 hálószoba, 3 fürdőszoba 
 • A ház körül tágas gondozott kert
 • Terasz kerti grillel 
 • www.chatakvacany.sk

 

A 12 személyt befogadó stílusos hegyi vendégház a Kócs-hegység (Chočské vrchy) és a Nyugati-Tátra (Západné-Tatry) természeti környezetében található. A fafűtésű kandallóval, nagy kerttel és terasszal rendelkező egyemeletes faház már első ránézésre a tradicionális szlovák építészethez való visszatérésről tanúskodik.  

Elrendezés

Földszint: Beépített háztartási gépekkel felszerelt konyha, étkezőrész, nappali kijárattal a teraszra (falazott fatüzelésű kandalló), háromágyas szoba saját fürdőszobával és kijárattal a teraszra  

Emelet: 1-es számú apartman saját fürdőszobával (1 kétszemélyes franciaágyas szoba, 1 kétágyas szoba emeletes ággyal, fürdőszoba -, WC, bidé, mosdó)

2-es számú apartman saját fürdőszobával (1 kétszemélyes franciaágyas szoba, 3 egyágyas szoba, fürdőszoba – zuhanyzó, WC, bidé, mosdó) 

 

Elhelyezkedés: 

A Liptói-katlan északi részén a Liptói régióban található Kvačany (Kvacsán) községet ideális fekvése miatt sokan felkeresik: a főúton kívül fekszik, kiválóan megközelíthető Liptovský Mikuláš (Liptószentmiklós városa)-kb. 10 km, illetve a környék egyéb turisztikai látványossága: a Liptovská Mara víztározó (kb. 5 km), Tatralandia, Bešeňová, Alacsony-Tátra – Chopok, Magas-Tátra, Zuberec, Bešeňová, Malinô Brdo. A természeti szépségekkel övezett Kvacsán számos lehetőséget kínál hosszabb-rövidebb turistakirándulásra a Kócs-hegységbe, a Nyugati-Tátrába, sőt az Alacsony- és a Magas-Tátrába is, valamint nagyon sok kerékpártúrára ad módot a kerékpárútvonalak végtelen lehetőségeit kínálva. 

 

Téli síközpontok Kvačany (Kvacsán) település közelében  

 • JASNÁ Alacsony-Tátra 20 perc (kb. 20 km)
 • Spálená dolina (Zsarátnok-völgy) 25 perc (kb. 25 km)
 • Zuberec 15 perc (kb.17 km)
 • Malinô Brdo 20 perc (kb. 20 km)
 • Štrbské pleso (Csorba-tó) Magas-Tátra 40 perc (kb. 50 km)

 

www.chatakvacany.sk

ELADÓ 5038 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK, Kvačany (Liptó, Nyugati-/Alacsony-Tátra, Zuberec közelében)

Eladásra kínálunk egy nagy kiterjedésű, 5038 m2 alapterületű építési telket eredeti állapotban levő házzal és gazdasági épülettel együtt Kvačany (Kvacsán) településen a liptószentmiklósi (Liptovský Mikuláš) járásban az Alacsony-Tátrában. Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, üdülésre vagy panzió építésére.

Ár: 120.000 €

A telek 50 m széles és sík felületű. A telken 2 téglaépület és egy faházikó található. Az eredeti állapotban levő téglaház hasznos alapterülete 760 m², a 191 m² hasznos alapterületű gazdasági épület (falazott) garázsnak is használható. A kis faház szerszámok tárolására vagy garázsként is használható. 

Az egész terület körbe van kerítve, és az aszfaltútról könnyen megközelíthető. 

Elhelyezkedés:

A Liptói-katlan északi részén a Liptói régióban található Kvačany (Kvacsán) települést ideális fekvése miatt sokan felkeresik: a főúton kívül fekszik, kiválóan megközelíthető Liptovský Mikuláš (Liptószentmiklós városa)-kb. 10 km, illetve a környék egyéb turisztikai látványosságai: a Liptovská Mara víztározó (kb. 5 km), Tatralandia, Bešeňová, Alacsony-Tátra – Chopok, Magas-Tátra, Zuberec, Bešeňová, Malinô Brdo. A természeti szépségekkel övezett Kvacsán számos lehetőséget kínál hosszabb-rövidebb turistakirándulásra a Kócs-hegységbe, a Nyugati-Tátrába, sőt az Alacsony- és a Magas-Tátrába is, valamint nagyon sok kerékpártúrára ad módot a kerékpárútvonalak végtelen lehetőségeit kínálva. 

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK EGY 4 CSILLAGOS SZÁLLODA ÉPÍTÉSI TERVÉVEL EGYÜTT, ZUBEREC

Eladásra kínálunk egy 5536 m2-es építési telket érvényes területrendezési határozattal és egy 54 ágyas wellness szálloda építésére irányuló projekttel együtt. 

 • Ár: 600.000 €
 • Település: Zuberec, járás: Tvrdošín (Turdossin), Žilinský kraj (Zsolnai kerület)
 • Telek: 5536 m2 
 • 4 csillagos szálloda építésére irányuló projekt 
 • Érvényes területrendezési határozat 
 • Aszfaltozott bekötőút 

 

Wellness szálloda építési terve:

Szálloda típusú szálláshely, kategória „****“. 

A tervezett szállodaépület 4 szintes, kapacitása 54 ágy, a hotel halljában kávézó, továbbá étterem, wellness részleg medencével és szaunákkal, bowling bárral, négy konferenciaterem és egy kongresszusi terem található. 

Tervezett alapterület: 5177m2, beépített terület: 2398 m2. A parkolást 59 jármű befogadására alkalmas parkolóval tervezik megoldani. 

Az épület a tervek szerint Zuberec település fölött, a falu Pribišské nevű részén építendő fel, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik a környező hegyekre és az érintetlen természetre. Az ingatlan a Tátra Nemzeti Park (Tatranský národný park - TANAP) védőövezetében található, a II. természetvédelmi szinten. A tervezett épület nincs környezeti hatásvizsgálathoz kötve. 

Vaša rezervácia

Kapcsolattartásra vonatkozó információk
Ahhoz, hogy újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg elérhetőségeit.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező